Spotřebované & Nové produkty #09

 Ahoj!

Opět se mi tu nashromáždily nějaké produkty, a to zejména z nákupů, tak se na to pojďme podívat ;)

Spotřebované produkty



1. Garnier Botanic Therapy Intenzivní vyživující maska na vlasy - Tato maska je s výtažkem z oliv a musím říct, že i když masky na vlasy používám neustále, a to i ty vyživující, tak tato na mě už byla moc. Spíše se mi vlasy rychleji mastily. Ale pokud máte opravdu suché vlasy a už si nevíte rady, co s tím, tak bych se nebála obrátit se na tuto řadu vlasové kosmetiky.

2. Dove Hluboce vyživující sprchový gel - Už jsem tady několikrát Dove vyzdvihovala achválila a stejně tak jsem několikrát říkala, že na sprchovém gelu vlastně nemůže být nic špatně, jde spíše o to, jestli vám vyhovuje vůně atd. Ale tento sprchový gel - velký špatný. Má být hluboce vyživující, ale mně to spíše přišlo, jak kdybych se umyla tuhým mýdlem, které vás totálně vysuší. Za mě ne.



3. Garnier Hydra Bomb Plátýnková noční maska - Garnier má tuto novou noční masku. Pro mě v podstatě žádná změna, já téměř vždy používám masky na noc. Tato má být superhydratační a regenerační. Musím řícct, že mám paradoxně poslední dobou velmi dobrou pleť, což je ale podle mě zapříčeněno hlavně zdravějším životním stylem a hlavně stravou, takže mě k hydrataci pleti stačí velmi málo. Každopádně mně udělala velkou službu a budu si ji kupovat znovu.

4. tianDe Sunny Olives Krém na ruce - Moc hezkou vůni nemá, za to prokazuje velmi dobrou službu při péči o ruce! Je mastný a zároveň se poměrně rychle vstřebává a mým zničeným rukám z dezinfekcí rozhodně pomáhá!



5. Gabriella Salvete Xpress volume aqua Voděodolná řasenka - Vím, že ta řasenka už vypadá naprosto odporně, ale když ona tak dlouho vydržela! Je voděodolná, což mi potvrdila několika zkouškami, neobtiskávala se. Nejraději jsem ji používala na spodní řasy, protože mi celkem často venku slzí oči a s touto řasenkou to ani nehlo. Naopak řasy hezky zvýrazní a rozdělí. Už mám v koupelně nové balení.

Nové produkty


6. Balea Sprchový krém Smetana a citron - Teď tady bude záplava sprcháčů, protože jsem byla v dm a prostě jsem si musela nabrat zásobu, ať nemusím do drogerie co týden. Nechtěla jsem k nim moc čichat v obchodě, abych neprovokovala, že sundávám respirátor, takže pro mě byly vůně překvapením až doma. A na tento citronový jsem se těšila nejmíň. Ale v momentě kdy jsem ho otevřela, jsem se do té vůně úplně zbláznila! Voní to jako smetanová citronová zmrzlina. Nejhezčí citronová vůně ever!

7. Balea Sprchový krém Vanilka a kokos - Další má oblíbená vůně. Jsem asi trochu divná, protože v ní cítím i med, ale to bude asi kombinace té vanilky s kokosem. Každopádně tyto sladké vůně miluju!


8. Balea Sprchový krém Mandlový květ a magnolie - Tady máme květinovou vůni, která je ale taky sladká. A to je symfonie pro mé čichové buňky.

9. Balea Sprchový krém Mléko a med - A toto je právě velmi podobná vůně té vanilce s kokosem, ale je pravda, že když je čichám hned po sobě, tak v té vanilce dominuje opravdu vůně toho kokosu. Opět je to ale má oblíbená sladká vůně.


10. Balea Sprchový krém White Gloss - A vrháme se na limitovanou edici těchto sprcháčů. White Gloss voní po kokosu a kosatci a tady je intenzivní vůně hlavně toho kokosu a voní opravdu luxusně.

11. Balea Sprchový krém Cold Softness- Tento sprcháč voní po růži a mandarince a skutečně obě tyto aroma jde cítit a ta kombinace je příjemná, svěží a velmi originální. 


12. Balea Sprchový krém Orientální růže - A konečně poslední sprcháč od Balea a má nádhernou květinovou nevtíravou vůni.

13. Chilly Hydratační Gel pro intimní hygienu - Chilly gely mám ve své hygieně velmi ráda a vyzkoušela jsem snad všechny jejich druhy, ale tento fialový hydratační gel mi dlouho unikal, takže jsem na něj popravdě hodně zvědavá.


14. Dermacol Aroma Ritual Harmonizující tělový peeling Belgická čokoláda - Tyto peelingy jsou pro mě prostě must have a Dermacol peelingy opravdu umí. Je hrubší, takže po něm mám velmi dobrý pocit a zároveň mě neirituje. No a Belgická čokoláda? To je prostě pomeranč v čokoládě a nemá absolutně žádnou chybu!


15. Kosmetická čelenka OMG! - Když potřebuju, aby mi vlasy nepadaly do tváře, když si např. dělám peeling nebo pleťovou masku apod, tak jsem si vždy ničila klasické čelenky, které jsem měla. Tato je ale skvělá! Plyšová a přesně v barvě mého županu. Je prostě epická!


16. ziaja Micelární voda s olivovým olejem - Tuto micelárku mám také už poněkolikáté a musím říct, že hezky čistí pleť, nemá žádné parfemace, moje pleť ji snáší velmi dobře a je mi příjemná.

17. Neutrogena Hydro Boost cleanser - Hledala jsem něco čistícího k micelárce a tento gel mě zaujal. Nanese se na mokrou pleť, vytvoří pěnu a potom se jen opláchne vodou. Jsem na něj hodně zvědavá, jestli opravdu tak funguje.



18. Himalaya Čistící gel Fresh start - Tento gel obsahuje malé částečky, jak vidíte i na fotce, takže jej budu používat klasicky jako pleťový peeling. Velmi krásně voní a mám po něm na pokožce příjemný pocit.

19. Nivea Čistící rýžový peeling Aloe Vera - Tento peeling má o něco menší krystalky než ten od Himalaya, ale přijde mi hrubší a efektivnější jako peeling. Opět je mi na pleti velmi příjemný.


20. Astrid Beauty Elixir Pleťová maska - Musím říct, že Astrid je neprávem podceňovaná značka. Já jsem si ji pamatovala vždy z dětství, protože výběr dřív nebyl kdo ví jaký. Každopádně asi tak rok zpět jsem si pořídila nostalgicky krém od Astrid a byla jsem velmi příjemně překvapená, jak krásnou pleť jsem po něm měla. Stejně tak zbožňuju krémy a oleje na opalování od této značky. Zklidňující krém po opalování mají naprosto skvělý. Balzámy na rty, masky na obličej... Prostě Astrid je dostupná značka, i cenově, a přitom tak kvalitní. Doporučuji se na ni podívat! A obzvlášť tato řada s arganovým olejem je pro mě TOP!


21. Dermal Pleťová maska Avokado - V Rossmannu jsem objevila tyto plátýnkové masky, tak jsem si říkala, že je musím vyzkoušet. Jen se příště musím více zajímat o složení, protože až doma jsem zjistila, že všechny tři tyto masky obsahují etanol, což je pro mě šok, protože si myslím, že tato látka nemá ve skincare vůbec co dělat. Přesto je vyzkouším a jsem zvědavá, jaké budou.

22. Dermal Pleťová maska Kokos - Tato mask by měla pokožku zklidňovat.

23. Dermal Pleťová maska Med - A tato by měla hluboce vyživovat a posilovat pokožku.


24. Garnier Nutri Bomb Mléčná plátýnková maska Pro intenzivní výživu a zářivost suché a mdlé pleti - Jak už jsem psala na začátku, v drogeriích se objevily nové masky od Garnier a na tyto dvě jsem narazila až nedávno. Jsou obě mléčné a tato první je s kokosovým mlékem a kyselinou hyaluronovou. Je určena pro suchou pleť, čímž zrovna netrpím, ale pleť mám normální, tak jsem zvědavá, jaký efekt v konečném důsledku bude mít a těším se na ni, až ji vyzkouším.

25. Garnier Nutri Bomb Mléčná plátýnková maska Pro výživu a nápravu suché pleti - A tato maska je s mandlovým mlékem a kyselinou hyaluronovou a je opět určena pro suchou pleť, takže pokud na to trpíte, tak šup na nákupy. Každopádně jsou to 15-ti minutové masky, takže to pro mě znamená takový krátký relax.


26. Loreal Revitalift laser Proti vráskám - Dostala jsem balíček 28 vzorečků a myslím, že po tomto už trochu můžu vědět, jak na tom krém je, protože jak tvrdím, z 1 vzorečku se skutečně názor udělat nedá. Každopádně tento krém je spíše na starší pleť, každopádně ho ráda vyzkouším, i když teď kromě velmi drobných nedokonalostí, které jsou způsobené věčným nošením respirátorů, mám pleť ve vyjímečně dobré kondici.



27. Dermacol Coco splash Báze pod make-up - Báze od Dermacol jsou asi moje nejoblíbenější, a protože jsem chtěla zkusit něco nového, tak jsem si vybrala tuto růžovou Coco splash, která má nádhernou kokosovou vůni. Měla by být osvěžující a hydratační a vzhledem k tomu, že doufám, že než doberu svoji stávající bázi, tak bude teplo, tak by se mohlahodit. Co jsem ji zkoušela na ruce, tak opravdu byla osvěžující a snad i hydratační, uvidím tedy, jak se bude chovat pod make-upem. Ale zatím jsem z ní nadšená.



28. Maybelline Lash Sensational Sky High Řasenka - Maybelline má novou řasenku a jako ten obal?! To je dokonalé. Kartáček má plastový, úzký, což popravdě u řasenek nemám moc ráda, ale už jen kvůli tomu obalu doufám, že bude dobrá, a že si ji budu užívat, protože teda ten se jim hodně povedl a byla by velká škoda, kdyby to byla veškerá muzika.



29. Revolution Duo brow definer Tužka na obočí - A nakonec produkt, který asi ani netřeba představovat. Tužka na obočí, kterou naprosto miluju a to tak, že jsem teď v Rossmannu vykoupila všechny tyto tužky v mém odstínu Medium Brown. Na moji obhajobu, měli tam jen tři. Každopádně je skvělá, automatická, dlouho vydrží, dobře se s ní kreslí, drží na obočí, na druhém konci má kartáček, který to hezky rozblendí a obočí vypadá přirozeněji. Za mě TOP!

Komentáře